ESTADES LINGÜÍSTIQUES ESTIU 2023
31/03/2023

Estades lingüístiques 2023

Reading-London or Dublin, where to?

 
Com alguns ja sabeu, molts estius hem organitzat diverses immersions lingüístiques a l'estranger. Aquests viatges de curta durada són una oportunitat única per a l'aprenentage de l'anglès en un entorn real, ric en experiències i una òptima manera de connectar amb la cultura internacional.

Aquest estiu 2023 col.laborarem amb una agència de viatges especialitzada en aquestes immersions lingüístiques i us fem arribar unes propostes molt atractives!

 

Aquest any oferim tres programes per a tots els gustos!

Dublín, una petita ciutat amb una cultura molt hospitalària, Reading, una ciutat situada a 1h de Londres que ofereix el programa standard o el de futbol del Tottenham. Aquest últim és una immersió lingüística en la qual els alumnes fan de la pràctica del futbol la principal activitat d'oci. A més a més, comptaran amb la col·laboració d'aquest equip de futbol reconegut mundialment, ja que els entrenadors del Tottenham seran els que entrenaran els alumnes en la pràctica de l'esport. 

Programa d'immersió lingüística standard

  • Classes d'anglès en un ambient internacional i nadiu 
  • Activitats d'oci, esportives i culturals
  • Excursions turístiques 
  • Allotjament en residencia

Fes de la pràctica de l'anglès una experiència única!

El dimarts dia 11 d'abril farem una reunió informativa per tal d'explicar-vos els diferents programes i que pugueu resoldre els dubtes que tingueu.
Imprescindible confirmar assistència a la reunió
« Volver